PENTRU COMENZILE CE DEPĂȘESC VALOAREA DE 400 RON, ADAUGĂ ÎN COȘ CODUL PROMO10 ȘI BENEFICIAZĂ DE -10% EXTRA REDUCERE

5 motive pentru care să cumperi haine la mâna a doua

5 motive pentru care să cumperi haine la mâna a doua

Marea majoritate a oamenilor se lovesc de prejudecăți când vine vorba să achiziționeze bunuri second hand, fie că vorbim despre haine, electocasnice sau chiar mașini. Cu toții ne dorim acel obiect nou-nouț, factorul noutăților reușind să ne țină tot timpul atrași și interesați de ultimele trenduri. 


Dar știați oare că doar un procent de 15% din deșeurile textile ajung să fie reciclate?Mai jos vă prezint 5 motive pentru care achizițiile second hand sunt cea mai bună alegere:
 
  1.  Sunt prietenoase cu mediul- Hainele la mâna a doua, chiar și cele outlet nu consumă alte resurse. Au fost deja confecționate. Să nu le folosim ar fi o risipă foarte mare, mai ales că astfel putem reduce consumul nejustificat de apă și poluare chimică asociată metodelor de producție actuale.
  2. Sunt mai ieftine - Multe obiecte vestimentare, pe care mulți dintre noi nu ni le putem permite, devin astfel acccesibile potențialilor clienți. În magazinele de tip second hand, hainele de designer sunt cu mult mai ieftine decât cele noi de același gen.
  3. Sunt mai durabile - Atunci când achiziționezi haine de calitate, poți fi sigur că materialele sunt mai durabile și astfel ai o strategie win-win -cumperi mai ieftin, mai bun și cu o consecvență mai redusă. Marii retail-eri ai zilelor noastre pun accentul pe consum și nu neapărat pe calitate.
  4. Reduci producția de deșeuri - Știai că producem 14.3 milioane de tone de deșeuri textile pe an? Mare parte dintre acestea sunt într-o condiție foarte bună și ar putea fi folosite pentru o perioada mult mai îndelungată dacă oamenii ar lua în considerare daunele pe care le produc mediului și și-ar îndrepta atenția către magazinele second hand unde se pot găsi adevărate comori.
  5. Ajuți reducere cererii de modă rapidă. - Ajuți reducerea cererii de mână de lucru ieftină, în condiții insalubre, unde deseori în procesul de fabricare sunt implicați și copii. Pe scurt  pui bazele unei lumi mai puțin axate pe consum și cu condiții  mai bune pentru viitoarele generații.

Sper ca această listă v-a făcut oarecum să vă  schimbați perspectiva asupra variantelor de shopping disponibile.   

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-14:00

0734277985 office@modakid.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!